Despre
Esferra

Suntem o echipă care vă poate oferi un pachet complet de servicii și produse caracterizate prin finețe, calitate și inovație.

Oricine își poate construi o casă dacă are resursele necesare. Cu toate acestea, e o diferență mare între a-ți construi casă și a-ți face un cămin.

Așa că, bazându-ne pe cei 30 de ani de experiență in domeniul constructiilor si pe cei peste 10 ani in domeniul designului si amenajarilor de interior, scopul Esferra este acela de a satisface nevoile și cerințele specifice ale fiecărui client, în special viziunea să legată de ce înseamnă nu doar o casă ci „acasă”. De aceea punem la dispoziție pachete complete de servicii și produse caracterizate prin finețe, calitate și inovație.

Despre Noi

Filosofia Esferra

De 20 de ani dezvoltăm în Spania o afacere în domeniul construcțiilor civile și amenajărilor de interior. După întoarcerea în România am deschis Premium Ceramics dorind să punem și aici bazele unei afaceri de succes. Am început prin a comercializa doar gresie, faianță și obiecte sanitare din material compozit, fără a oferi montaj. Apoi am evoluat constant, importând produse care nu există în România și demarând proiecte de amenajare și design interior. 

Ulterior am coagulat în jurul nostru o echipă de designeri și constructori profesioniști care ne-a permis să oferim pachete complete pentru decorarea căminului, inclusiv mobilier sau uși de interior, având colaborări cu peste 50 de furnizori pentru a putea oferi clienților o gamă foarte variată de produse. De asemenea, acum oferim consiliere pe baza bugetului clienților, cu recomandări justificate pentru orice achiziție si servicii de managment al proiectului pentru a putea verifica cu strictețe ca toate etapele să fie executate corespunzător.

Și nu ne oprim aici. Ne-am propus ca în viitorul apropiat să putem pune la dispoziție și servicii de arhitectură pentru a putea întregi pachetul oferit pe partea de construcții.

Misiunea și viziunea noastră este să ajungem să dăm cea mai bună formă dorințelor clienților începând de la 0, cu primul gând împărtășit, cu prima linie trasată. Dorim ca fiecare proiect să vină cu lucruri noi din care să învățăm pentru a ne putea autodepăși constant.

Ne-am denumit pachetele de design ”God is în the details” și ”Less is more”, ceea ce credem că spune multe despre felul cum vedem noi lucrurile.

Considerăm că amenajarea unei locuințe este un lucru personal, aproape intim. Așa că niciun proiect nu seamănă cu celelalte, dat fiind că fiecare client dorește să regăsească și să se identifice în locuința sa cu propriile trăiri, iar noi creăm o viziune pornind tocmai de la sentimentele și dorințele clienților. 

Designerul nostru principal este o persoană excepțională și foarte bine pregătită. Având o experiență de peste 8 ani în domeniul psihologiei și a designului, reușește în mod admirabil să transpună dorințele interioare ale clienților în fiecare proiect. De asemenea, pe partea de implementare, responsabilul cu execuția tehnică are o pregătire și o experiență de peste 10 ani.

Fiecare proiect implică o echipă serioasă, iar fiecare membru al acesteia este profesionist în domeniul său și respectă deciziile celuilalt, având mereu în minte obiectivul final: sentimentul de „acasă” pe care dorim să îl transmitem clientului.

Punctul nostru de reper este Mies van der Rohe – un arhitect modernist pe care îl admirăm foarte mult, care a avut o poveste puternică și a făcut istorie.

Având în vedere cele descrise până acum, e lesne de înțeles de ce ne simțim împliniți și fericiți la locul de muncă, de ce facem lucrurile cu drag și tratăm fiecare proiect cu seriozitate și implicare maximă. Câți pot să spună asta?

Suntem visători și sensibili. Întotdeauna încercăm să căutăm sensuri și forme dincolo de cuvintele exprimate. În același timp, ne luăm munca foarte în serios și avem o serie de automatisme și reguli pe baza cărora punem în aplicare partea tehnică. Asta fiindcă fiecare proiect de design implică și un proiect tehnic, unde intervine strictețea. 

Nu acceptăm „Lasă, că merge și așa” sau „Detaliul acesta nu este important”. Totul este important pentru a transmite exact ceea ce are nevoie clientul să simtă. Suntem absolut convinși că sentimentul de apartenență este un aspect definitoriu pentru om, se află în ADN-ul nostru, și asta considerăm că este nevoia principală a oricărui client.

Nevoia personală, proprie, am reușit să o identificăm greșind și solicitând feedback, cerând clienților să ne împărtășească nevoile și lipsurile pe care le au, pentru a putea să le întâmpinăm nevoile și fricile legate de amenajări sau renovări. 

Oferim consiliere pas cu pas și prezentăm avantajele și dezavantajele încă de la începutul colaborării. Ofertele sunt primite cu mult înainte să semneze acordul asupra începerii lucrării, iar orice modificare survenită în procesul de amenajare este anunțată în prealabil și nu se implementează fără acordul clientului.

Tratând clienții exact cum ne-am aștepta și noi să fim tratați, oferim profesionalism, siguranță și încredere.

Realizari

Realizări
Esferra

+ 0
Proiecte
0
MEMBRII îN ECHIPĂ
+ 2000
CLIENTI MULȚUMIȚI
0
PROIECTE NOI/AN

De ce să ne alegi pe noi?

Icon_Philosophy-2

Filosofia Esferra

De 20 de ani dezvoltăm în Spania o afacere în domeniul construcțiilor civile și amenajărilor de interior. După întoarcerea în România am deschis Premium Ceramics dorind să punem și aici bazele unei afaceri de succes. Am început prin a comercializa doar gresie, faianță și obiecte sanitare din material compozit, fără a oferi montaj. Apoi am evoluat constant, importând produse care nu existau în România și demarând proiecte de amenajare și design interior. Ulterior am coagulat în jurul nostru o echipă de designeri și constructori profesioniști care ne-a permis să oferim pachete complete pentru decorarea fiecărui proiect inclusiv mobilier sau uși la comandă. Având colaborări cu peste 50 de furnizori pentru a putea oferi clienților o gamă foarte variată de produse. De asemenea, acum oferim consiliere pe baza bugetului clienților, cu recomandări justificate pentru orice achiziție si servicii de managment al proiectului pentru a putea verifica cu strictețe ca toate etapele să fie executate corespunzător.

Icon_Products-2

Produsele Esferra

Am pornit pe acest drum mizând pe comercializarea de gresie, faianță și obiecte sanitare din pizzara. Axându-ne exclusiv pe nevoile clienților noștri, am înțeles în scurt timp că pachetul de servicii complete pentru renovarea unei locuințe este ceea ce au nevoie cu adevărat clienții. Așadar, Esferra s-a extins, iar prin intermediul echipei noastre de designeri și consturctori, acum reușim să oferim pachete complete de design și amenajare care cuprind și toate produsele necesare pentru predarea proiectului la cheie

Icon_Differences-2

Cu ce suntem diferiți?

Dorința noastră este ca fiecare proiect să prindă viață așa cum a fost transpus de către client si proiectat de echipa noastră.

Prin urmare, vă oferim pachete de la proiectare până la cel mai mic detaliu de amenajare. Deoarece experiența acumulată în tot acest timp ne-a arătat că este foarte important ca echipa de proiectare să colaboreze în strânsă legătură cu echipa de amenajare, am decis să oferim gratuit serviciile de managment de proiect pentru pachetele ALL INCLUSIVE. Prin urmare, fiecare proiect va avea un manager de proiect delegat pentru verificarea și gestionarea lucrărilor. Pentru că fiecare detaliu contează și este important